Üdvözlöm Önt a honlapomon!


A mai folyamatosan változó világ megköveteli, hogy az emberek a mindennapi ügyeik intézése során naprakész információkkal rendelkezzenek, nincs ez másként abban az esetben sem, ha Önnek jogi kérdése merül fel.

Én az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem tanulmányaimat, 2014. januárjában vettem át a "cum laude" minõsítésû diplomámat, majd ezt követõen egy ügyvédi irodánál elhelyezkedve szereztem szakmai tapasztalatot.

Egyéni ügyvédként ezt a megszerzett, illetve folyamatosan bõvülõ és frissülõ szakmai tudásomat kínálom fel az Ön jogi ügyeinek és problémáinak megoldása céljából.

Köszönöm, ha engem bíz meg azzal, hogy képviseljem a jogi labirintus útvesztõjében.

Tisztelettel:

Dr. Sztankó Katalin

ügyvéd

A www.drsztankokatalin.hu honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. Sztankó Katalin ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ kamarai szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.


A honlapon elérhetõ tartalmak nem minõsülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történõ felhívásnak.